De tweeling vraagt of Baldr jaloers is op mede bewoner Johan

De tweeling vraagt of Baldr jaloers is op mede bewoner Johan

Baldr kwam enkele maanden geleden Utopia binnen met als persoonlijk doel zijn kwaliteiten als singer-songwriter naar een hoger niveau te tillen. Iedere dag werkt hij aan zijn zangkunsten in de bistro. Het zou dan leuk als hij een keer als professioneel artiest wordt geboekt. Maar dat gebeurde bij een andere bewoner. Johan ontving een uitnodiging om te komen zingen op een groot feest en krijgt daar ook nog voor betaald. Is Baldr nu jaloers? Demi en Fay horen hem uit. Die brief had eigenlijk voor jou moeten zijn begint Fay. Jij bent de singer-songwriter voegt ze eraan toe. Zo ziet het Baldr het echter helemaal niet. Ik vind dat gewoon geweldig. Als hij die kans krijgt is dat tof. Ik gun het hem ook benadrukt hij. Ik ben realistisch en denk dat Johan op het betreffende feest nou eenmaal beter past. Ik ben niet zo van de café-muziek. Dat is niet mijn ding en wel zijn ding gaat hij verder. Volgens hem is er van afgunst zeker geen enkele sprake, eerder van bewondering. Ik denk echt wauw. Hoe vet is dat! Is het gezonde jaloezie? Nee ook dat niet. Maar ik zou wel graag in zijn schoenen staan sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *