Linda is niet van plan zich aan te passen en zich op Madilia te focussen

Linda is niet van plan zich aan te passen en zich op Madilia te focussen

Linda en Madilia hadden gisteren een stevige discussie omdat Madilia vindt dat Linda te veel tijd met Ivan doorbrengt en te weinig met haar. Beau heeft gehoord van de onenigheid tussen Linda en Madilia en wil graag Linda haar kant van het verhaal horen. Ze besluit het gesprek met haar aan te gaan. Ze zei dat ik alleen maar met Ivan ben begint Linda. Maar dat is gewoon niet waar. Madilia voelt zich in de steek gelaten legt ze verder uit. En laat weten dat ze niet van plan is het roer om te gooien en de focus op Madilia te leggen. Ik zit hier ook nog maar vier maanden en in die maanden wil ik doen wat voor mij goed is voegt ze eraan toe. Als Beau vraagt of het wel is uitgepraat, antwoordt ze wat onverschillig. Het is zoals het is! Ook komt nog even ter sprake of Linda misschien wel gevoelens heeft voor Ivan. De vraag op zich vind ik al absurd. We kunnen het goed met elkaar vinden en that’s it benadrukt Linda. Beau voegt daar nog aan toe dat Ivan een vriendin heeft en dat is iets waar Linda zich helemaal niet in wil mengen. Ze heeft wel door dat mensen extra op hun letten maar daar trekt ze zich niets van aan. Ik kan er ook niks aan doen het zo klikt en dat we goede gesprekken hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *