Billy en Madilia hebben met Baldr te doen

Billy en Madilia hebben met Baldr te doen

Afgelopen avond was er een pre-party voor de Foute Avond van aankomende zaterdag. Na afloop praten Billy en Madilia hierover, ze hebben medelijden met Baldr. Baldr is de laatste tijd heel druk bezig met muziek en zijn zang. Zijn doel in Utopia is dan ook om singer-songwriter te worden. Eerder vandaag kwam een bericht binnen dat enkel Johan uitgenodigd is voor een foute party buiten de poorten van Utopia, hij mag daar voor een groot publiek optreden. Dit mocht Baldr aan hem voorlezen. De twee hebben heel erg te doen met Baldr. Juist omdat hij het zo graag wil, komt zoiets niet bij hem maar wel bij iemand die hier geen moeite voor doet zegt Madilia. Mede daarom spreken de dames hun medelijden uit. Bij Johan komt het aanwaaien zegt Billy. Ze kunnen zich heel goed voorstellen dat Baldr heel erg baalt dat deze kans aan hem voorbij gaat. Ik gun het hem zo erg, omdat hij zo bescheiden is geeft Madilia aan het einde van het gesprek aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *