Senna en Demi hadden het vannacht weer erg gezellig

Senna en Demi hadden het vannacht weer erg gezellig

Een nieuwe dag is inmiddels alweer even aan de gang in Utopia. Maar we gaan eerst nog even terug naar vannacht. Senna en Demi hadden het vannacht heel erg gezellig. De twee hebben de nacht in het cordwood doorgebracht en het ging er heet aan toe om het zo maar te verwoorden. De romance tussen de twee is nu al een tijdje aan de gang en ze sliepen ook al regelmatig bij elkaar. Onlangs vond nadat Senna een punt zette achter zijn relatie buiten Utopia, de eerste zoen plaats en vannacht werd het nog een tikje intiemer. Baldr die ook in het cordwood slaapt, kreeg weinig mee van de innigheid een bed verderop en snurkt rustig verder. Na het verrichten van de daad vallen Senna en Demi als een blok in slaap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *