José weet niet meer wat ze met al haar geld moet

José weet niet meer wat ze met al haar geld moet

José is elke dag keihard aan het werk en het geld stroomt ook net zo hard binnen. In tegenstelling tot andere bewoners heeft José geen idee meer wat ze moet doen met al dat geld. Ik heb alles al en ik vind het hartstikke leuk dat jij zanglessen neemt begint José dan ook tegen Baldr. Dus die wil ik voor jou betalen, als het mag voegt ze eraan toe omdat ze zich ervan bewust is dat Baldr geen liefdadigheidsproject is. Baldr is op zijn beurt met stomheid geslagen en weet niet goed hoe hij op het aanbod moet reageren. Mag ik er even over nadenken? vraagt hij aan haar. José legt uit dat ze alles wat ze in Utopia koopt toch niet mee gaat nemen naar buiten en dat ze daarom liever iets betaald waar iemand echt iets aan heeft. Wat moet ik ermee? voegt ze eraan toe. Baldr geeft aan het heel lief te vinden van haar maar hij wil er vooralsnog even over nadenken. Ditzelfde aanbod geldt voor René. Als je er iets van wil hebben voor je lessen dan mag dat zegt José tegen René wanneer hij langs loopt. De twee mannen herhalen nogmaals na te denken over het aanbod en hier later op terug te willen komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *