Baldr vindt Ivan achterbaks

Baldr vindt Ivan achterbaks

Een nieuwe dag is begonnen dus is het tijd voor nieuw nieuws uit de mini samenleving. Zo heeft Baldr een duidelijke mening over Ivan. Afgelopen week hebben Baldr en Ivan redelijk vaak discussie gehad tijdens het centraal. Sindsdien praten de twee nauwelijks met elkaar en laat Baldr zijn mening over horen. Ook vandaag bespreekt hij het nog eens met René. Volgens hem is de manier waarop Ivan probeert leiding te geven aan de groep niet de juiste. Hij doet alles op zijn manier. Op een manier die door niemand getolereerd wordt legt hij uit. Wat hem het meest dwarszit is dat Ivan volgens hem zegt dat hij alles voor Utopia doet maar volgens hem ondertussen alleen maar terug is in Utopia voor de winst. Dat is niet alleen hypocriet maar dat vind ik ook achterbaks vervolgd hij geïrriteerd tegen René. René luistert Baldr zijn verhaal rustig aan maar weet zijn irritatie niet weg te nemen. Zou Baldr het gesprek met Ivan nog aangaan om hem te confronteren met zijn gevoelens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Jules at 17:06

      Ik vond het wel knap dat hij dit ook tegen Ivan zei, had dit niet verwacht van Baldr!
      Ivan is alleen maar met zichzelf bezig en niet met Utopia….hoezo Utopia…het loopt af….Waar ben je mee bezig vriend. Luister nog maar eens naar Rienk zijn woorden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *