Linda negeert Ivan, ze vindt hem ondankbaar

Linda negeert Ivan, ze vindt hem ondankbaar

Het is toch niet te geloven begint Linda tegen Beau wanneer ze de keuken binnen komt lopen. Sta ik acht maaltijden te koken en dan eet Ivan gewoon niet gaat ze verbijsterd verder. Blijkbaar heeft Ivan tegen Linda gezegd dat hij te veel afvalt, dus heeft Linda het initiatief genomen om, met het laatste beetje energie dat ze had, nog voor hem te koken. Hoewel Linda uitgebreid voor Ivan heeft staan koken, heeft Ivan genoegen genomen met een banaan. Toen Linda Ivan uitlegde hoe ondankbaar ze dat vindt kreeg ze als reactie, ik heb toch gezegd dat je dat niet hoefde te doen. Linda geeft aan dat ze in het vervolg niet meer voor Ivan zal koken. Ze is duidelijk boos en negeert Ivan dan ook volledig wanneer ze hem tegen het lijf loopt in de bar maar hoe lang zal ze dit volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 02:11

    Ja Linda Iva heeft het nooit van jou verlangd of gevraagd je hebt het uit jezelf gedaan Maar nu Ivan niet doet wat ze wil is ze kwaad Linda het staat nergens op wat je doet je hebt het jezelf opgelegd dus je kan geen verwijten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *