De tweeling bedankt de groep dat hun droom is uitgekomen

De tweeling bedankt de groep dat hun droom is uitgekomen

Twee dagen gelezen is er een grote droom van Demi en Fay uitgekomen. De twee hebben hun ogen laten laseren en gaan nu zonder bril door het leven. Vandaag hebben ze bij de controle te horen gekregen dat alles goed is en dit goede nieuws delen ze graag met de rest van de bewoners. Ze roepen de groep dan ook bij elkaar. In de woonkamer hangt de beamer waarop een oog test te zien is. Fay vertelt dat ze een half jaar geleden hun grote droom uitspraken. Nu een half jaar later, is deze droom in vervulling gegaan. Eén voor één leggen de twee de oog test af waarmee ze bewijzen dat ze nu een stuk beter kunnen zien. Na de presentatie spreken Demi en Fay uit hoe dankbaar ze zijn dat hun droom is uitgekomen. En daarom geven we een rondje van ons eindigen ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *