Chipp en Mehmet bedenken een vervolgplan om José en René in één bed te krijgen

Chipp en Mehmet bedenken een vervolgplan om José en René in één bed te krijgen

Chipp en Mehmet hebben een missie namelijk José en René binnen zeven dagen bij elkaar in bed krijgen. Op de vide zijn de twee afgelopen avond dan ook druk bezig met een plan om dit doel te bereiken. De twee hopen dat het zaterdag na het evenement gewoon omdat het nog kan gaat gebeuren. We kunnen zijn dekens weghalen stelt Chipp voor. Ja en dan leggen we een briefje neer met je kunt je deken vinden bij José gaat Mehmet enthousiast verder. Een ander idee is om een romantische setting voor de twee te creëren. Dat kunnen we het best bij José in de caravan doen denkt Chipp hardop na. Hij weet namelijk vrijwel zeker dat José dit dan aan René wil laten zien. De twee brainstormen nog even door over wat ideeën om José en René dichter tot elkaar te brengen. Ik wil gewoon dat ze de nacht samen spenderen roept Mehmet enthousiast uit. Dat komt wel goed sluit Chipp af. Zal het de twee lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *