Billy geeft Rienk een kus

Billy geeft Rienk een kus

Billy en Beau hebben in de keuken een lang gesprek over de gemoedstoestand van Billy. Billy legt uit waarom ze zich de laatste tijd niet optimaal voelt. Volgens haar zou ze, als de finale er niet aan zat te komen rond deze tijd naar huis gaan. De komst van Rienk heeft haar echter weer extra energie gegeven. Dat hij hier is doet me echt goed vertelt Billy. De twee waren samen onderdeel van de alle eerste groep bewoners die Utopia binnenstapte. Het feit dat hier iemand is die me echt goed kent is fijn gaat ze verder waarna ze vertelt over de goede gesprekken die ze met Rienk heeft. Ik had dit echt even nodig. Als hij niet binnen was gekomen had ik me niet zo goed gevoeld voegt ze eraan toe. Op dat moment komt Rienk de keuken binnenlopen. Hij hoort een deel van het gesprek tussen Billy en Beau en zegt tegen haar dat hij er voor haar is. Je kan altijd met me praten benadrukt hij. Als dank geeft Billy hem een dikke kus. I love you, mijn vriend roept ze uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ROb at 16:29

  Ja hoor, lekker slijmen weer en zeggen dat je weer goed in je vel zit door de komst van Rienk. Het is jammer dat hij niet een opdracht heeft gehad om Billy er uit te werken. Dan wordt het kijken juist nog wel plezierig de laatste 3 maanden.

  • mechel at 16:43

   Rob wat ben jij voor een verschrikkelijk persoon, gods wat ben jij negatief zeg Hoop eigenlijk dat je het heel druk krijgt en niet meer zo kunt schrijven

 2. Ria at 12:49

  Kijken op TV doe ik al geen week meer en ik was een trouwe kijker vanaf het begin. Maar alleen nog op de computer lezen maar daar ga je ook steeds meer van walgen.

  • mechel at 16:46

   Ach Ria het zijn allemaal mensen met een eigen mening en karakter en dat kan je niet afdwingen naar jou maatstaven Dus zit er niets anders op om helemaal te stoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *