Billy is zich ervan bewust dat haar Utopia avontuur zijn hoogtepunt voorbij is

Billy is zich ervan bewust dat haar Utopia avontuur zijn hoogtepunt voorbij is

Er is de laatste dagen veel te doen geweest over de gemoedstoestand van Billy. Zo heeft Romy een ruzie gehad met haar omdat ze vindt dat Billy haar gedrag continu veranderd. En dat is niet  alleen Romy opgevallen, ook Mehmet sprak haar aan en Demi, Fay, Linda en Madilia hebben hetzelfde geconstateerd. Als Billy afgelopen avond met Beau in de keuken bezig is met de afwas komt de gemoedstoestand van haar wederom ter sprake. Hoe is het verder met jou vraagt Beau voorzichtig. Vandaag gaat het wel weer goed zegt Billy waarna ze uitlegt dat ze gewoon moe is. Maar het is geen optie om naar huis te gaan voegt ze er standvastig aan toe. Beau biedt een luisterend oor en vraagt zich af hoe het komt dat Billy zich zo voelt. Ik kan me gewoon steeds minder druk maken om de dingen die hier gebeuren gaat Billy verder. Volgens haar is dit het moment dat haar Utopia avontuur zijn hoogtepunt voorbij is. Het feit dat de finale en hiermee de winst vlakbij is heeft haar doen besluiten om nog even vol te houden. Maar ik zit gewoon in een ander proces dan de meesten hier legt ze verder uit. Zo denkt Billy dat ieders Utopia is opgedeeld in vier fases. En ik zit gewoon in mijn laatste fase, dat moet ik accepteren zucht ze. Beau wijst haar erop dat ze niet ongelukkig moet rondlopen de laatste maanden. Volgens Billy is dit absoluut niet het geval. Ik heb gewoon een dipje en die duurt iets langer dan normaal sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *