José en René gaan op onderzoek uit naar wie briefjes heeft geschreven

José en René gaan op onderzoek uit naar wie briefjes heeft geschreven

Chipp heeft afgelopen avond twee briefjes verspreid op het Utopia terrein, namelijk op het bed van José en op het bed van René. Beiden weten niet wie de briefjes hebben gemaakt en waarom, maar daar komt nu verandering in. De twee komen erachter dat ze de briefjes niet hebben geschreven maar dat iemand anders dit heeft gedaan. Dan heeft iemand een poging gedaan zegt José terwijl zij René knuffelt. Beiden denken dat Chipp de briefjes heeft gemaakt en heeft neergelegd op hun bed. José vertelt dat er bij haar brief een roos lag maar dat de roos verlept was toen ze hem vond. Ik zal nooit een verlepte roos neerleggen reageert René terwijl hij José verliefd aankijkt. Chipp staat erbij maar doet alsof hij van niets weet. Zullen de twee erachter komen wie het heeft gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *