De tweeling confronteert Romy omdat ze niet meer weten wat er nou echt of nep is

De tweeling confronteert Romy omdat ze niet meer weten wat er nou echt of nep is

Demi en Fay confronteren Romy met de verwarring die er is ontstaan door de gemengde gevoelens die zij heeft over Billy. Gisteren zei je nog dat je haar niet meer aan gaat kijken, dus wij weten niet meer hoe we moeten reageren begint Fay tegen Romy. Romy kan het op haar beurt waarderen van Demi en Fay dat ze dit direct naar haar bespreken en is blij dat ze zo eerlijk zijn. Ze geeft daarna aan dat ze weer op een normale manier met Billy om wil gaan en haar dus niet meer van zich weg wil duwen. Billy heeft vanochtend aangegeven dat ze begrijpt waarom Romy zich voelt zoals ze deed en dit leek het geen te zijn dat Romy van haar moest horen. Toch vindt ze het nog steeds moeilijk om een balans te vinden in de relatie die ze heeft met Billy. Fay snapt het dilemma maar wil haar wel nog steeds behoeden van de keuze die ze nu wederom maakt. Romy waardeert dit maar verzekert haar dat de vriendschap met de tweeling heel anders en veel hechter is dan die van haar en Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *