Demi en Fay begrijpen niets meer van Romy en hoe zij met Billy omgaat

Demi en Fay begrijpen niets meer van Romy en hoe zij met Billy omgaat

Demi en Fay begrijpen hun vriendin Romy niet meer en besluiten dat met elkaar  te bespreken. Gisteren was ze nog helemaal anti Billy zegt Demi tegen Fay. Nu weet ik ook niet meer wat echt en nep is gaat ze verder tegen haar zus Fay. Romy stapt namelijk iedere keer dat ze ruzie heeft met Billy, naar de tweeling om bij hen steun te halen. Echter maakt Romy het nadat ze slecht heeft gesproken over Billy altijd bijna direct weer goed met haar. Fay en Demi besluiten Romy straks apart te nemen om het hier met haar over te hebben. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. mechel at 18:18

    Ik denk dat Billy een stuk eerlijker is als wat de tweeling denkt Want Billy krijgt vooral een slechte naam door Romy die allemaal leugens vertelt want hoe kan zij zoveel voor Billy kopen zoals zij zelf zegt als ze zelf nooit geld heeft, Leugenaar noem je dan Rome toch ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *