Demi spreekt Billy aan op het afraffelen van fotokaarten

Demi spreekt Billy aan op het afraffelen van fotokaarten

Demi en Fay hebben extra fotokaarten besteld voor de evenementen die komen, zodat gasten handtekeningen van de bewoners kunnen krijgen. Demi en Fay wilde een nieuwe kaart laten maken en vandaag zijn de kaarten binnen gekomen maar hier zijn ze niet over te spreken. Demi ziet dat de fotokaart is afgeraffeld en vraagt aan Billy, die de kaarten heeft gemaakt, waarom dit zo is. Ja we hadden haast geeft Billy als rede. Maar het is toch een kleine moeite reageert Demi geïrriteerd, maar Billy lijkt niet onder de indruk. Demi vertelt vervolgens dat ze het zelf ook had kunnen maken, omdat ze daar wel tijd voor had. Ook Madilia vindt dat de fotokaart niet leuk is. Nu maar hopen dat ze alsnog verkocht kunnen worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 22:06

    Ze moeten dit ook niet aan Billy overlaten, alleen zij is belangrijk en als ze voor anderen iets zou moeten doen, dan wordt het afgeraffeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *