Billy en Madilia vinden dat Ivan wel eerlijk moet blijven in zijn intentie

Billy en Madilia vinden dat Ivan wel eerlijk moet blijven in zijn intentie

Tijdens het hakken van de frietjes bespreken Madilia en Billy ook nog mede bewoner Ivan. We hebben allang door dat hij alleen hier is om de pot te spekken en te winnen zegt Billy. Madilia geeft aan dat ze het hypocriet vindt dat Ivan wil dat al het geld naar Utopia bv gaat. Kom er dan ook eerlijk voor uit dat je wil dat de pot tienduizenden euro’s bevat omdat jij wil winnen en er met de pot vandoor wil gaan voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze hem erop aangesproken heeft en hij zich toen beledigd voelde. Ik heb mijn excuses aangeboden en gezegd dat ik hem niet wilde kwetsen. Billy vindt op haar beurt dat iedereen de pot op zijn of haar manier mag winnen maar dat iedereen wel eerlijk moet blijven in zijn of haar intentie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *