Madilia en Billy proberen zich niets van alle kritiek rondom hun werktempo aan te trekken

Madilia en Billy proberen zich niets van alle kritiek rondom hun werktempo aan te trekken

In de Luifel staan Madilia en Billy nog steeds friet te hakken en bespreken het commentaar wat ze van Linda, Cemal, Chipp en Baldr hebben gehad. Ik ga hier echt geen aandacht aan besteden, wij doen gewoon ons best roept Billy geïrriteerd uit. Mensen horen te pauzeren hoor en we hebben niet eens vijf minuten gezeten vervolgd Madilia boos. De twee zijn het gezeur helemaal zat en besluiten om zich er niets van aan te trekken. Maar al gauw gaat het toch weer over het commentaar wat ze gekregen hebben. Zij zitten toch ook even in de loods nu, ik snap het probleem niet zegt Madilia. Iedereen kan alleen maar zeiken, we moeten ons er niks van aantrekken adviseert Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *