De traagheid van Madilia en Billy zorgt voor nog meer frustraties in de groep

De traagheid van Madilia en Billy zorgt voor nog meer frustraties in de groep

Aangezien dit weekend het evenement gewoon omdat het nu nog kan is en de markt op zondag moeten de bewoners hard doorwerken vandaag. Madilia en Billy zijn in Le Luifel bezig om friet te hakken maar dit gaat volgens de andere bewoners te traag. Chipp en Cemal hebben hun irritaties al geuit bij de twee en hen gezegd dat ze moeten doorwerken. Twee zakken is echt niet goed genoeg zegt Chipp als Beau de keuken in komt lopen. Beau knikt instemmend en laat weten dat het tweetal harder moet werken. En dan zitten ze te zeiken op Baldr die een kwartiertje eerder dichtgaat voegt ze eraan toe. Ja inderdaad antwoordt Chipp maar het kost ons nu ook gewoon 100 euro hé gaat hij verder. Er is met de tentenbouwer afgesproken dat minstens 10 mensen helpen met het opbouwen van de tent en zo niet kost het hen per persoon 100 euro. Beau vraagt of Cemal niet kan hakken en dan kunnen Billy en Madilia meehelpen met het opbouwen van de tent. Ja dat ga ik doen, want dit slaat nergens op zegt Cemal geïrriteerd.

Wat later wordt er nog verder geklaagd. Gisteren hebben Baldr en ik in twee uur tijd 10 zakken gehakt zegt Linda verontwaardigd. Chipp knikt en zegt dat hij ze in de zon zag zitten om even pauze te nemen. Maar vandaag is geen leuke dag, er moet even hard gewerkt worden voegt hij eraan toe. Ik heb alles voor ze klaargezet, alles reageert Baldr. Chipp laat op zijn beurt weten dat hij bang is dat ze het niet halen met de tent. En als de tent niet binnen een bepaalde tijd is opgebouwd zullen de bewoners moet bijbetalen. Ik word hier echt verdrietig van. Hoe ze het voor elkaar krijgen met één zak friet weet ik niet maar het is een grote t*ringzooi gaat Baldr geïrriteerd verder. Het drietal snapt niet hoe Billy en Madilia het voor elkaar krijgen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *