René onderzoekt de herkomst van een lief briefje wat hij gevonden heeft

René onderzoekt de herkomst van een lief briefje wat hij gevonden heeft

Chipp heeft een plan bedacht om José en René dichter bij elkaar te brengen. Hij heeft daarom gisteren bij beide een briefje verstopt met een lieve tekst. René heeft zijn briefje uiteindelijk gevonden en leest hem. René speculeert gelijk in zichzelf dat het vast een briefje van Chipp moet zijn en gaat op onderzoek uit. Herken jij dit handschrift vraagt hij aan Linda. René laat het briefje aan Linda en Baldr zien die beginnen te lachen. Ze weten precies hoe laat het is en vertellen dat José ook een briefje heeft gehad. Romy komt bij het gesprek en zegt dat zij het handschrift herkent. Toch wil ze niet zeggen van wie het handschrift is. Linda, Baldr en René nemen hier geen genoegen mee en sluiten Romy in als grap en verplichten haar om het te vertellen. Nadat ze aan alle kanten wordt gekieteld vertelt ze dat ze denkt dat dit het handschrift van Chipp is. Zal René er achter komen wie het briefje heeft geschreven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *