Madilia en Billy krijgen commentaar op hun werk, ze werken te langzaam

Madilia en Billy krijgen commentaar op hun werk, ze werken te langzaam

Dit weekend is het evenement gewoon omdat het nu nog kan en een paar bewoners zijn druk bezig om de tent te helpen opbouwen. Madilia en Billy zijn in Le Luifel friet aan het hakken en nemen naar eigen zeggen even een verdiende pauze. Kom je niet helpen vraagt Chipp als de twee voorbijlopen. Ze laten weten dat ze niet kunnen helpen met de tent omdat ze friet aan het hakken zijn. Nee jullie zitten lekker in de zon reageert Chipp wijs. Donder op Chipp, wij hebben een pauze van vijf minuten antwoordt Madilia met een verheffing in haar stem. Billy laat weten dat ze al twee zakken gehakt hebben. Een normaal mens doet er vijf roept Chipp haar na. Naast Chipp heeft ook Cemal commentaar op de snelheid van het hakken van de friet van Madilia en Billy. Madilia en Billy, jullie moeten echt even doorhakken bijt hij hen toe. Madilia geeft aan dat ze hun best doen en echt wel doorhakken. Twee zakken in twee uur, dat is echt heel slecht. Dat doe ik in mijn eentje roept Cemal hen na. Madilia is niet blij met al het commentaar wat op hen geleverd wordt en ook Billy is er al snel klaar mee. Dan doe je het toch lekker zelf Cemal roept ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *