Rienk en Madilia hebben het wederom erg gezellig

Sinds Rienk weer in Utopia woont lijkt Madilia niet meer bij hem weg te slaan. Gisteren heeft zij een vuurtje gemaakt met Rienk en samen met hem een ontbijtje gemaakt. Wanneer Madilia op deze nieuwe dag weer wakker wordt, weet zij niet hoe snel zij naar Rienk toe moet. Samen lopen zij het bos in om takken te vinden voor het vuur. Madilia maakt het vuur aan voor Rienk. Nadat het vuur brandt smeert Madilia opnieuw crackers voor haar nieuwe mede bewoner. Terwijl Rienk helpt met het opzetten van een tent, houdt Madilia het kampvuur voor Rienk aan. Wat gaat er nog meer gebeuren tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *