Billy legt het bij met Romy en geeft uitleg waarom ze een wisselvallige gedragingen heeft

Billy legt het bij met Romy en geeft uitleg waarom ze een wisselvallige gedragingen heeft

Romy en Billy liggen elkaar al een tijdje niet lekker en ook gisteren ging het weer fout tussen de twee. Romy vond dat Billy haar houding niet juist was. Het is haar opgevallen dat Billy zich anders gedraagt sinds de komst van Rienk. De twee zijn met ruzie uit elkaar gegaan en proberen het vandaag goed te maken met elkaar. Billy geeft aan dat zij vaak in haar emoties zit die veel verschillen van elkaar. En voegt eraan toe dat zij voor de komst van Rienk niet lekker in haar vel zat maar na zijn komt een boost heeft gekregen. Dit heeft zij niet goed gecommuniceerd naar Romy. Waardoor jij het niet meer snapt, sorry daarvoor zegt Billy. Jij bent heel belangrijk voor mij benadrukt ze. Ik hou van je. Romy en Billy geven elkaar een knuffel en zijn beide blij dat het weer goed is tussen hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. ROb at 21:59

    Wederom niet lekker in haar vel, hoe veel velletjes heeft ze, dat moet toch een keer op zijn. En Romy gaat weer over stag, trap er nu eens niet in.

  2. Nel at 15:07

    Wat is het toch weer een slijm koei die Billy word met de dag erger ze weet gewoon niet meer hoe dat ze in het middelpunt moet komen kots kots!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *