Rienk heeft zijn eerste nacht in Utopia buiten doorgebracht

Rienk heeft zijn eerste nacht in Utopia buiten doorgebracht

Rienk is gisteren Utopia binnen gefietst om de groep te vertellen dat hij voor een ideale samenleving wil strijden. Hij zal als gast in Utopia blijven en zal voor de finale weer vertrekken. Zijn eerste nacht zit erop en deze heeft hij, zoals hij zelf wilde buiten doorgebracht. Al vroeg is hij wakker en kruipt hij uit zijn slaapzak. Zijn eerste taak van vandaag is vuur maken. Met wat spulletjes van het Utopia terrein heeft hij snel een lekker warm vuurtje gemaakt waarbij hij zijn blote voeten opwarmt. Niet veel later ontwaken Demi en Fay. Onderweg naar de loods zien ze Rienk bij zijn kampvuur zitten. Hoe heb je geslapen vraagt Demi waarna ze geschrokken naar Rienk zijn voeten kijkt. Je hebt bloed roept ze uit. Rienk reageert nuchter. Ik heb mijn teen gestoten legt hij uit. Fay besluit op dat moment om Rienk een pleister te geven. Na een kort rondje door de loods gaat Rienk weer naast zijn kampvuur zitten. Madilia besluit bij hem te gaan zitten en samen bakken ze een eitje op Rienk zijn zelfgemaakte vuurtje. Een nieuwe dag is weer begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *