Demi en Fay hebben Utopia verlaten voor een ooglaserbehandeling

Demi en Fay hebben Utopia verlaten voor een ooglaserbehandeling

Afgelopen donderdag hebben Demi en Fay een intakegesprek bij een oogkliniek gehad. Vandaag is de dag waar de tweeling al jaren naar uitkijkt. Ze gaan hun ogen laten laseren. De twee zijn al vroeg wakker en na een kort praatje met Rienk maken ze zich klaar. Het aanbod van Rienk om samen met hem een eitje te bakken op zijn buitenvuurtje moeten zij afslaan. We gaan zo weg zegt Fay enthousiast. Niet veel later is het tijd voor Demi en Fay om te vertrekken. Ik ben zenuwachtig roept Demi uit. Samen met Chipp, Romy, Cemal en Beau lopen Demi en Fay naar de poort. Bij de poort wordt er nog flink geknuffeld. Beau geeft de twee een kaartje en wat snoep mee. Succes hè! En geniet ervan wordt hen toegeroepen waarna via de poort Utopia verlaten. Nu maar hopen dat alles goed verloopt….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *