De bewoners verbazen zich over Madilia die veel interesse in Rienk heeft

De bewoners verbazen zich over Madilia die veel interesse in Rienk heeft

Madilia neemt al vroeg plaats bij het kampvuur van Rienk. Vrolijk kletst ze met hem over zijn visie en levenswijze. Ondertussen bakken de twee een eitje op het zelfgemaakte kampvuur. Het is de bewoners niet ontgaan dat het erg koud is deze ochtend. Het verbaast hen dan ook dat hun Madilia, die eerder nog bij de kalendergroep materialistisch werd ingedeeld het zo lang volhoudt buiten. Ook hadden zij niet verwacht dat juist Madilia Rienk zo ontzettend interessant vindt. Wat is er met Madilia gebeurd vraagt Linda zich hardop af. Romy en Beau weten ook niet wat ze zien. Misschien is ze wel verliefd grapt Beau. De wonderen zijn de wereld nog niet uit voegt ze eraan toe. Hoe het precies zit? Dat weten de dames niet. Wel vinden ze het onwijs leuk dat Madilia zo geïnteresseerd is in Rienk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. mechel at 15:48

    Ik hoop dat haar interesse oprecht is om de wijsheid van Rienk en zijn leven te mogen ontvangen
    Rienk ben trots op je je bent een toppertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *