Het centraal van 21 februari

Het centraal van 21 februari

De bewoners hebben weer bij elkaar gezeten voor een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 21 februari terug.

Demi en Fay zijn niet aanwezig omdat zij zijn vertrokken om hun ogen te laten laseren. Rienk sluit wel aan bij de vergadering. Mehmet opent het centraal met een financiële update. Hij vertelt de groep dat er ruim 12.000 euro op de bank staat. Dit lijkt veel maar er staat een flink bedrag aan facturen open. Alles bij elkaar opgeteld staan de bewoners in de min. Dit komt onder anderen door de vennootschapsbelasting die we hebben betaald, de tent die we hebben gehuurd en een paar duizend euro aan openstaande kosten legt hij verder uit. Wat wel positief is dat met deze berekening alle kosten zijn inbegrepen en dit betekent dat de bewoners vanaf nu weer kunnen opbouwen. Linda reageert hierop door aan te geven dat zij en Madilia allebei een flink bedrag hebben geïnvesteerd in hun producten. Dit hebben we nog niet terug gehad vertelt ze. Het zou gaan om een bedrag van ruim 1500 euro en dit betekent dat de kas nog meer daalt.

Na de financiële update wordt er kort uitgelegd wat er in de bv vergadering is besproken. Zo komen de evenementen ter sprake en ook de merchandise bordjes van Billy worden genoemd. Ze wil graag dat de hele groep meewerkt om deze bordjes te beschilderen. Ivan geeft de groep vervolgens een korte update over de kalender. Het volgende discussiepunt is de erfenissen van mensen die vertrekken zoals Beau dit noemt. Linda geeft aan dat er een tijd geleden is afgesproken dat de persoon die vertrekt aan het financiën team moet aangeven wat er met zijn of haar zakgeld gebeurt. Senna heeft bij zijn vertrek zijn zakgeld aan de drieling gegeven. Achteraf bleek dat Senna helemaal geen zakgeld meer had omdat hij nog wat dingen moest betalen. Chipp vindt dat alle kosten eerst gedekt moeten worden. Mocht er dan wat overblijven dan gaat dit naar de persoon of personen die de vertrekkende bewoner heeft aangewezen. Als er extra kosten zijn dan zijn deze ook voor de rekening van de persoon die is aangewezen. Je mag het dus zelf bepalen vraagt Madilia. De groep lijkt het hier helemaal mee eens.

Ivan vertelt daarna aan de groep wat er nog allemaal gedaan moet worden voor aanstaande zaterdag. Gewoon omdat het nog kan staat op het programma De groep wordt op de hoogte gebracht van alle lopende zaken. We moeten na het evenementen meteen opruimen want de volgende dag hebben we markt legt Ivan uit. Als iedereen weet wat hij of zij moet doen kunnen de bewoners verder met het volgende onderwerp. Een tijdje geleden is er afgesproken dat 50% van de winst van een evenement naar een organisator gaat. Een ander deel wordt verdeeld onder de gewerkte bewoners en weer een ander deel gaat naar de bv. Ivan wil dat er 100% naar de bv gaat. Hier zijn een paar bewoners het niet mee eens. Baldr is er hier een van en ontstaat een discussie tussen de twee . Billy maakt al gauw een einde aan deze discussie. Na deze discussie worden er nog praktische zaken besproken waarna de groep uit elkaar gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *