Baldr is erg boos op Ivan omdat hij wil dat 100% van de opbrengst van een evenement naar Utopia bv gaat

Baldr is erg boos op Ivan omdat hij wil dat 100% van de opbrengst van een evenement naar Utopia bv gaat

Tijdens het centraal is er een discussie ontstaan waarin Ivan, René en Baldr tegenover elkaar stonden. Op dit moment is het zo dat de organisator van een evenement 50% van de winst krijgt. De andere 50% wordt verdeeld onder de gewerkte bewoner s en gaat naar de bv. Ivan wil dat de volle 100% van de opbrengst naar de bv gaat. René en Baldr zijn het hier absoluut niet mee eens. Na het centraal loopt Baldr gefrustreerd rond. Beau probeert met hem te praten en al gauw gooit hij al zijn frustraties eruit. Een deel van zijn frustraties gaat over het geld. Een ander deel over het feit dat de evenementenkalender al helemaal volgepland is terwijl deze evenementen nog niet vaststaan. Dat zou betekenen dat wij geen evenementen meer kunnen organiseren zucht Beau. Deze gedachte gaat er bij Baldr niet in. Omdat hij het is moeten we allemaal ja en amen zeggen? Dacht het niet vervolgd hij boos. Rot op! Dat ga ik niet doen sluit hij geïrriteerd het gesprek af.

Daarna loopt Baldr richting Le Luifel, waar Cemal aan het werk is. Ook bij hem uit hij zijn ongenoegen over Ivan. Wie ben jij dan?! zegt hij boos, doelend op Ivan. Je komt net kijken gaat hij verder. Cemal laat Baldr even uitrazen en geeft daarna reactie. Het is wel belangrijk dat jullie goed samen kunnen werken probeert hij aan Baldr uit te leggen. Maar volgens Baldr is het Ivan zijn schuld dat dit niet lijkt te lukken. Ik kan best samenwerken maar dan moet hij kunnen overleggen legt hij uit. Ik heb niks tegen hem. Ik heb alleen wel wat tegen de manier waarop hij dingen doet gaat hij gefrustreerd verder. Cemal snapt Baldr zijn frustratie en geeft aan dat hij zelf ook niet per se met Ivan wil samenwerken. Al snel kantelt het gesprek richting het winnen van Utopia, het grootste doel van Ivan. De twee denken dat het Ivan niet zal lukken om de winnaar te worden. Dit omdat hij op de manier waarop hij nu met mensen omgaat geen vrienden maakt. Hij gaat voor de winst maar hij gaat hem niet krijgen besluit Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *