René vindt dat Ivan niets te zeggen heeft over de evenementen in Utopia

René vindt dat Ivan niets te zeggen heeft over de evenementen in Utopia

In het centraal is er wat gedoe geweest over de winst van de evenementen en hoeveel procent daarvan naar de organisatoren gaat. René en Baldr voelden zich behoorlijk aangevallen door Ivan, die een opmerking gemaakt zou hebben over hun werkhouding. Na het centraal bespreken René en Ivan wat er zojuist gebeurd is maar ze liggen duidelijk niet op een lijn. Volgens René heeft Ivan namelijk niet echt recht van spreken. Dit omdat hij pas net weer in Utopia is. Je komt net kijken verwijt hij hem. Dit valt bij Ivan dan weer volledig verkeerd. Ik kom net kijken?! reageert hij boos. De twee belanden in een discussie waarin de verwijten over en weer vliegen. René vindt de opmerking van Ivan over dat hij niet hard genoeg zou werken nergens op slaan, omdat hij zich naar eigen zeggen de hele tijd bezig houdt met het organiseren van evenementen. Wat jij hebt gedaan vind ik super kwalijk verwijt hij Ivan. Maar deze opmerking krijgt hij direct terug. Wat jíj hebt gedaan is super kwalijk reageert Ivan gepikeerd. De twee mannen mopperen verder maar komen er niet uit. Koppig houden ze allebei hun mond en gaan ze stug verder met het zetten van handtekeningen op bordjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 16:20

    René heeft gelijk, Ivan komt net kijken, hij is er uit geweest, dus heeft hij te maken met een nieuwe groep. Dat hij de leiding had in de oude groep daar gelaten, maar dat heeft niets te maken met de nieuwe groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *