René en Ivan praten hun onenigheid uit en de spanning is verdwenen

René en Ivan praten hun onenigheid uit en de spanning is verdwenen

Tijdens het centraal heeft Ivan geopperd de volle 100% opbrengst van een evenement aan de bv te doneren maar René en Baldr waren het hier niet mee eens. Ivan heeft hen toen verweten niet hard genoeg te werken en dit leidde tot de nodige irritaties. Nadat Ivan en René een ruzie hadden besluiten ze het even later uit te spreken. De twee lopen een rondje over het Utopia terrein en bespreken de lopende zaken rondom de evenementen. René geeft aan dat hij het geen probleem vindt dat de organisator van een evenement een deel van de winst krijgt, omdat hij er ook hard voor heeft gewerkt. Hij doelt hiermee op Baldr, die graag een deel van de opbrengst van zijn huwelijk wil hebben. Ivan snapt hier echter niets van. Volgens hem doet hij namelijk veel te weinig en is het daarom absoluut niet nodig dat hij geld krijgt voor een evenement waar hij niets voor organiseert. Ik heb zero medelijden met Baldr legt hij René uit. De twee praten nog even verder en lijken elkaar gelukkig wel wat beter te begrijpen. Ik hoop gewoon dat je de volgende keer naar me toekomt, in plaats van het in een centraal te bespreken zegt Ivan tegen René. René snapt Ivan zijn standpunt en belooft dat hij hier de volgende keer rekening mee zal houden. De twee geven elkaar een hand en een knuffel en daarmee lijkt alle spanning weer uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *