Demi en Fay zijn weer terug in Utopia na hun ooglaserbehandeling

Demi en Fay zijn weer terug in Utopia na hun ooglaserbehandeling

Demi en Fay hebben Utopia verlaten om hun ogen te laten laseren. De twee hebben aangegeven dat het goed voor hen is om in een schone ruimte te rusten. Romy zou Romy niet zijn als ze niet meteen voor haar vriendinnen aan de slag gaat. Ze schakelt wel hulp in. Misschien is het leuk als we ze verrassen met een net huisje zegt Romy aan Beau. Ook Madilia wordt ingeschakeld.  De dames gaan met schoonmaakspullen aan de slag in het keetje. Geen plekje wordt overgeslagen. Ook maken ze een fruitmandje klaar zodat de tweeling optimaal kunnen herstellen.

Niet veel later komen Demi en Fay met zonnebril het Utopia terrein weer opgelopen. De twee worden vrijwel meteen gezien door Beau, Madilia en Romy. Ze rennen op elkaar af en de tweeling krijgt een knuffel. Al gauw komt ook de rest van de bewoners kijken en met z’n allen lopen ze naar binnen. Alles is goed gegaan roept Demi blij uit. De twee zijn ontzettend blij en hebben geen pijn. Eenmaal binnen haasten Demi en Fay zich meteen naar de badkamer om zichzelf te bekijken. Omdat ze nog wat wazig zien weten ze nog niet helemaal hoe het eindresultaat is. Nadat ze iedereen hebben bijgepraat is het tijd om te rusten, maar eerst wil Romy haar verrassing laten zien en daar zijn ze maar wat blij mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *