Madilia ontkent dat er iets tussen haar en Rienk ontstaat

Madilia ontkent dat er iets tussen haar en Rienk ontstaat

Dat Madilia en Rienk het goed kunnen vinden is bij de bewoners niet onopgemerkt gebleven. De twee hebben samen buiten ontbijt gemaakt en maken in de middag een afspraak om een wandeling in het zonnetje te maken. Als Ivan hier lucht van krijgt valt zijn mond open van verbazing. Zij werd gek toen je iets meer tijd aan mij besteedde grapt Ivan tegen Linda, doelend op het feit dat Linda en Madilia ruzie kregen toen Ivan binnen kwam. Nu sta jij in je recht om dit ook te doen gaat hij verder. Linda moet hierom lachen en benadrukt dat er iets raars aan de hand is. Ten eerste was je eerder dan mij je bed uit zegt ze tegen Madilia. Ten tweede ga je in de ochtend in de kou zitten en ten derde zit je ook nog zonder make-up bij het centraal gaat ze verder. Ook vindt Linda het opvallend dat Madilia haar allerduurste doucheschuim aan Rienk heeft uitgeleend. Iets wat je normaal nooit zou doen lacht Linda verder. En als laatste, Madilia heeft thee gezet. Mehmet en Ivan zijn het helemaal met Linda eens. Madilia daarentegen vindt het maar onzin. Jullie zijn echt aanstellers roept ze uit. Puur toeval noemt ze het aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 19:47

    Stelletje domme schapen daar in Utopia.
    Er bestaat ook nog zoiets als vriendschap en vriendschap betekent dat je iets voor elkaar over hebt en interesse hebt in wat de ander doet en voelt. De meeste daar kennen dit niet want bij hun moet het of liefde cq lust zijn of dan maar niets want stel je voor dat je aardig voor iemand moet zijn zeg. Tjonge jonge serieus wat een stelletje mafkezen bij elkaar (op een paar na dan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *