Rienk en Madilia komen erachter dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten

Rienk en Madilia komen erachter dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten

Madilia en Rienk besluiten een kleine wandeling over het Utopia terrein te maken. Madilia begrijpt niet waar alle opheft rondom haar en Rienk vandaan komt. Ik mag toch wel wat aardigs doen voor iemand? Mensen zoeken er altijd meteen wat achter zucht ze. Rienk begrijpt haar en zegt dat Madilia gewoon geïnteresseerd is in zijn levensstijl omdat zij het tegenovergestelde van hem is. De twee kletsen vervolgens over hun verschillende levensstijlen, het leven in Utopia, de bv en ook vriendschap, familie en liefde komen ter sprake. Het is een goed gesprek waarbij de twee erachter komen dat ze over best veel dingen hetzelfde denken. Zal er dan toch wat opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *