Ook Mehmet spreekt Billy aan op het wisselvallige gedrag van Billy

Ook Mehmet spreekt Billy aan op het wisselvallige gedrag van Billy

Romy en Billy kunnen de laatste tijd niet zo goed met elkaar overweg. Gisteren hebben de twee weer ruzie gehad omdat Romy haar gevoelens uitsprak. Ze vindt dat Billy de ene dag er verdrietig is om vervolgens de andere dag weer super vrolijk te zijn en een houding te hebben. Dit gesprek liep uit in een grote ruzie. Het is ook Mehmet opgevallen dat Billy haar gedrag erg wisselvallig is en daarom besluit hij dit met haar te bespreken. Arm in arm lopen de twee over het Utopia terrein terwijl hij het onderwerp voorzichtig aansnijdt. Billy vindt het niet zo raar dat ze steeds van gevoel wisselt. Ik ben van mening dat als Utopia niet zou stoppen ik rond deze tijd naar huis zou gaan legt ze uit. En vindt het erg fijn dat hij haar aanspreekt op haar gedrag maar is het niet geheel met hem eens. Ik zeg gewoon wat ik voel reageert Mehmet. Dat vind ik prettig maar ik denk dat ik gewoon heel erg aan het relativeren ben en dat ik daarom zo doe gaat Billy verder. Als Mehmet vervolgens voorzichtig vraagt naar de ruzie tussen Billy en Romy zegt Billy dat ze hier niks over kwijt wil. Mehmet probeert toch wat informatie uit Billy te trekken maar ze geeft niet toe. Daar ga ik geen uitspraken over doen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
    • Ina at 01:26

      Ja Billy kreeg nu een koekje van eigen deeg. En nu wil ze er niet over praten met memhet. Komt dat Billy te horen heeft gekregen dat ze niet integer is. Maar denk dat ze er morgen weer anders over denkt en Romy terug gaat pakken. Dat is Billy. Als je wijs ben Billy ga je naar huis. Je ben niet meer geloofwaardig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *