Ivan doet een vervelende ontdekking rondom het evenement gewoon omdat het kan

Ivan doet een vervelende ontdekking rondom het evenement gewoon omdat het kan

Voor aankomende zaterdag zou Senna muziek draaien op het feest Gewoon omdat het kan. Senna heeft Utopia echter verlaten en daarom moet er een vervangende dj gevonden worden. Zowel Ivan als Baldr zitten in de evenementenorganisatie en daarom moeten zij een nieuwe dj vinden. Ivan is er vandaag achter gekomen dat er twee dj’s geboekt zijn en probeert dit op te lossen. Ivan belt dj één op en vertelt dat er een dubbele boeking is. De dj vertelt dat hij alles heeft geregeld en Ivan besluit daarom ook de boeking van deze dj te houden. Baldr en de dj komen erachter dat dit Baldr zijn fout is en vinden het beide vervelend. Ivan hangt op met een zucht, dit is toch niet normaal zegt hij. Zal het nog op tijd goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *