Chipp doet weer een poging om José en René bij elkaar te krijgen

Chipp doet weer een poging om José en René bij elkaar te krijgen

Chipp wil dat er iets meer gaat gebeuren tussen René en José, dus bedenkt hij een plannetje. hij krabbelt snel iets op een briefje. Vind jij mij net zo leuk als ik jou? staat er op het briefje geschreven, gevolgd door de optie: ja / nee. Hij vouwt vervolgens het briefje op en gaat samen met partner in crime Bas, opzoek naar een rode roos. Chipp wil de brief en de roos ongezien in de caravan van José leggen en doen voorkomen alsof het een bericht is van René. Bas staat op de uitkijk en zodra het lijkt alsof de kust veilig is, slaat Chipp zijn slag en loopt hij snel naar de caravan. Wanneer het gelukt is loopt hij op hoop van zege terug. Dat is 100% door iemand gezien zegt hij zachtjes tegen zichzelf. Hoe zal José reageren wanneer ze de brief vindt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *