Linda, Mehmet en Romy denken dat er weinig gaat gebeuren tussen René en José

Linda, Mehmet en Romy denken dat er weinig gaat gebeuren tussen René en José

Al een tijdje hebben verschillende bewoners het idee dat er wat speelt tussen René en José. De twee hebben vorige week voor het eerst gezoend en sindsdien zijn de bewoners erg benieuwd naar wat er allemaal gaande is tussen de twee. Mehmet, Romy en Linda zitten voor de caravan te kletsen als dit onderwerp ter sprake komt. Volgens Mehmet vindt René José een hele leuke vrouw maar is haar leeftijd voor hem wel een probleem. Hij wil ook graag kinderen legt hij uit. En vertelt dat hij tegen René gezegd heeft dat er ook zoiets bestaat als lust en dat René daar niet negatief op reageerde. Hij zegt niet bij voorbaat nee gaat hij verder. Romy voorspelt dat er in Utopia niets meer zal gebeuren tussen de twee maar zeker weten doet ze het natuurlijk niet. Hebben Linda, Romy en Megmet gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *