Bas heeft zonder overleg de Utopia kalender aangepast

Bas heeft zonder overleg de Utopia kalender aangepast

Een tijdje geleden hebben de bewoners een fotoshoot gehad voor de Utopia kalender. Blijkbaar heeft Bas een maand uit de kalender laten aanpassen, omdat hij niet tevreden was over de foto. Terwijl Billy, Linda, Bas en Mehmet in de keuken zitten te eten, confronteert Linda hem hiermee. Je hebt dus echt die kalender aan laten passen? Waarom? vraagt ze. Bas legt uit dat hij niet blij was met de foto. Ik vind dit nogal ver gaan, je verneukt een hele kalender voor veertien anderen reageert Linda. En begrijpt niet hoe Bas met deze actie weg heeft kunnen komen. Als een ander dit had gedaan dan was de boel ontploft legt ze verder uit. Bas merkt op dat hij het niet heeft verpest voor alle veertien bewoners, maar alleen voor Billy en Ivan die met hem op de foto stonden. Ik denk serieus dat het beter is voor de verkoop laat hij nonchalant weten. Billy mengt zich ook in het gesprek en zegt dat ze eerst nog maar moeten zien of de kalender echt is aangepast, aangezien ze Ivan erg rustig eronder vindt. Ik moet het eerst zien besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *