Rienk barst in huilen uit door een vraag van Romy

Rienk barst in huilen uit door een vraag van Romy

Terwijl José, Rienk, Madilia en Romy op de bank zitten, kletsen ze over alle plekken waar Rienk wel eens is geweest. Wat is het mooiste land waar je bent geweest vraagt Romy nieuwsgierig. In plaats van antwoord te geven, doet Rienk zijn hand voor zijn ogen. En begint hij te huilen. Verbaasd kijken Madilia en Romy hem aan. Wat is er Rienk vraagt Romy met een klein stemmetje. Samen met José en Madilia begint ze Rienk troostend te aaien. Rienk veegt de tranen van zijn wangen en zegt dat hij het even te kwaad kreeg van de vraag van Romy. En legt uit dat hij zo veel mooie dingen en plekken heeft gezien, die voor intense herinneringen zorgen. Dan ga ik gewoon heel diep in mijn gevoel gaat hij verder. Wat gek dat je dan ineens vol schiet lacht Romy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 20:38

    Toch vind ik Rienk steeds sympathieker. Eigenlijk is hij enorm zielig, die arme jongen is zichzelf kwijt en zo enorm emotioneel. Ik hoop voor Rienk dat hij ooit zijn idealen waar kan maken en een gelukkig leven zal kunnen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *