Ivan regelt een date voor Madilia waar zij totaal niet op gerekend had

Ivan regelt een date voor Madilia waar zij totaal niet op gerekend had

Ivan is druk bezig met het voorbereiden van zijn bokswedstrijd. Hij probeert een podium te regelen voor een goede prijs. Al de hele avond is hij ermee bezig en nadat hij heeft gebeld met de eigenaar van de podiumdelen, gaat hij in overleg met Linda en Baldr. Ivan laat weten dat hij denkt dat hij voor acht podiumdelen voor tweehonderd euro kan regelen. Grappend merkt hij op dat de eigenaar Armeens blijkt te zijn en misschien wel aan Madilia kan koppelen. Als Ivan even later terugbelt, besluit hij de stoute schoenen aan te trekken. En vraagt aan de eigenaar of hij acht podiumdelen voor tweehonderd euro kan krijgen. En dan zorgen we voor een borrel met onze Madilia voegt Ivan eraan toe. Madilia staat naast Ivan en haar mond valt open van verbazing en al snel schiet ze in de lach van Ivan zijn gekke voorstel. De eigenaar van het podium moet ook lachen om Ivan zijn voorstel en besluit dan ermee in te stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *