Beau en Romy hebben het idee om een Utopia circus op te doen

Beau en Romy hebben het idee om een Utopia circus op te doen

Beau en Romy roepen afgelopen avond Ivan bij zich. Waar denk je aan als je dit ziet vraagt Romy vrolijk. En opent haar armen en zakt door haar knieën heen, terwijl Beau een aanloopje neemt en in Romy haar armen springt. Ivan kijkt met een verward gezicht naar het hele tafereel. Aan een wilde droom antwoordt Ivan twijfelend. Maar dit is niet het antwoord waar de twee op doelen. Romy en Beau proberen het anders en beginnen te jongleren met onzichtbare ballen. Een circus reageert Ivan dan. Een Utopia circus roepen de twee in koor. Ivan zijn ogen worden groot, in dit idee ziet hij wel iets. Beau en Romy gillen het uit van plezier. Het drietal begint meteen met het bedenken van ideeën die bij een evenement als het Utopia circus passen. Zal er echt een Utopia circus komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *