José ontdekt een roos en romantisch briefje in haar caravan

José ontdekt een roos en romantisch briefje in haar caravan

Gisteren hebben Bas en Chipp een roos met een briefje in de caravan van José gelegd, in de hoop om René en José dichter bij elkaar te brengen. De bedoeling is dat José denkt dat de roos en het briefje van René komen. Afgelopen avond gaat José naar haar caravan toe, waar ze het briefje en de roos ontdekt. Toch lijkt ze niet onder de indruk van de cadeautjes. Het briefje pakt ze op en legt ze al snel weer neer. Het lijkt er niet op dat ze van plan is om de vraag die erop staat te beantwoorden. Als ze wat later terug naar de loods gaat, loopt ze meteen naar Bas toe. Heb ik een mooie roos van jou gekregen vraagt ze met een veelzeggende blik. Bas doet of zijn neus bloedt en zegt dat hij niets in de caravan heeft gelegd. Fay vangt het gesprek op en besluit het de goede richting op te sturen. Misschien is het van René zegt ze enthousiast. José knikt, hier had ze duidelijk zelf ook al aan gedacht. Maar hij lag te slapen dus ik liet hem maar even laat ze verder weten. Zal de José later René confronteren met de roos en het briefje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 11:05

    Utopia moet het van de kijker hebben ja toch.
    Ik vind dit allemaal zo misselijk makend.
    Zoon leuk programma al Jaren nu zo kapot maken jammer hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *