Chipp en Mehmet bespreken hun kansen, is een relatie tussen José en René realistisch?

Chipp en Mehmet bespreken hun kansen, is een relatie tussen José en René realistisch?

Nadat José het briefje en de roos heeft gevonden, wil Chipp controleren of René zijn briefje al heeft gevonden. Samen met Mehmet sluipt hij zachtjes naar René zijn slaapplek, waar René een dutje aan het doen is. Stiekem gluren de twee door het raam heen maar kunnen net niet zien of René het briefje heeft aangeraakt. Chipp hoopt dat René het briefje vindt zodra hij wakker wordt. Dan wil Mehmet het plan wat hij en Chipp hebben bedacht wijzigen. Volgens hem komt het maar aan op één dag, zaterdag. En zegt dat ze tot die tijd met kleine dingen de twee in de goeie richting moeten sturen en niet te overduidelijk moeten zijn. De twee besluiten het geplande etentje niet meer door te laten gaan, omdat dit geen zin zal hebben volgens hen. Chipp en Mehmet bespreken hun kansen op een echte relatie tussen René en José. De twee denken dat de twee geen relatie zullen hebben maar misschien wel een plezierige nacht met elkaar kunnen doorbrengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *