Waarom gebeurd er al dagen niets tussen José en René?

Waarom gebeurd er al dagen niets tussen José en René?

Sinds de zoen van José en René hebben de twee weinig tijd meer samen door gebracht. Afgelopen avond belanden ze naast elkaar op de bank. René negeert mij concludeert José. Volgens haar is het contact tussen haar en René anders sinds die ene bewuste avond. Het zou leuk zijn als hij iets romantisch voor je zou regelen reageert Beau. Maar dat doet hij niet antwoordt José resoluut. Bas vindt dat dit ook vanuit José kan komen maar zij vindt dat ze meer dan genoeg doet. Als José vervolgens nogmaals benoemt dat René en zij elkaar negeren haakt ook René zelf in. Ik doe super afstandelijk merkt hij op. Dat noemen ze bindingsangst antwoordt José. Of ik ben gewoon een player grapt René waarna het de groep het al snel over iets anders heeft. Zal er ooit nog iets gebeuren tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *