Linda en Madilia bespreken een mogelijke oorzaak van Billy haar gedragsverandering

Linda en Madilia bespreken een mogelijke oorzaak van Billy haar gedragsverandering

Madilia en Linda praten afgelopen avond bij over alle gebeurtenissen van de dag. Als eerst komt Rienk ter sprake. Hij is teruggekeerd naar Utopia. Madilia vertelt in geuren en kleuren hoe Rienk op zijn blote voeten het terrein op kwam fietsen. Ik vind het wel raar dat juist Ivan hem heeft uitgenodigd gaat ze verder, doelend op het feit dat Rienk en Ivan een heel ander doel voor Utopia hebben. Ook komt het gedrag van Billy ter sprake. Madilia vertelt over de ruzie tussen Romy en Billy en de gedragsverandering van Billy. Elke keer als er iemand binnenkomt klampt ze zich er helemaal aan vast voegt ze eraan toe. Linda laat weten dat dit ook bij haar is opgevallen. Volgens de twee komt dit doordat Billy er flink doorheen zit. Ze is zo op zucht Madilia. Linda is het hier niet mee eens, zij denkt dat er een andere reden achter het gedrag van Billy zit. Zo heeft Linda het gevoel dat Billy het niet aankan dat Romy afstand van haar neemt. Ze krijgt steeds vaker de deksel op haar neus gaat ze verder. En daarom is ze zo instabiel sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 14:01

    Billy zal met iedereen vriendjes worden wanneer er een nieuwe binnen komt, ze is veel te bang dat wanneer er besloten wordt om iemand naar huis te sturen, dat zij dat zal zijn. Dus snel vriendjes maken, dan heeft ze het idee veilig te zijn. Als er iemand naar huis moet gaan, dan hoop ik, en met vele anderen, dat Billy dit zal zijn, zo snel mogelijk.

    • Jules at 12:18

      Dan kijk je toch verkeerd, is mijn mening. Romy is iemand die héél veel voor een ander over heeft….alleen brengt ze het soms verkeerd. Je ziet Romy met stappen vooruit gaan, ze is bereid om te leren en….hier kan Bil ook veel van leren. Bil is jaloers op Romy omdat ze niet te manipuleren is. Ze heeft al genoeg van Romy geprofiteerd, het lukt nu niet meer…GELUKKIG maar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *