Beau heeft de caravan van Beau en Cemal versierd

Beau heeft de caravan van Beau en Cemal versierd

Als Romy afgelopen avond in haar caravan loopt om te gaan slapen, wordt ze verrast. De caravan is namelijk versierd en op bed ligt arretjescake en wijn. Romy weet meteen wie het heeft gedaan en gaat naar het huisje van Beau. Je bent zo schattig, dankjewel zegt ze als Beau opendoet. En geeft Beau een knuffel en bedankt haar nogmaals voor deze leuke verrassing. Beau laat weten dat het weinig moeite was en het stel een romantische avond gunt. Vrolijk huppelt Romy terug naar de loods, waar ze aan Cemal laat weten dat er een leuke verrassing op hem staat te wachten in de caravan. De twee lopen wat later hand in hand naar hun slaapplek toe. Wat een toppertje is het ook hè zegt Cemal enthousiast als hij ziet wat Beau allemaal heeft gedaan. De twee gaan op bed liggen en beginnen aan de wijn en arretjescake. De avond van Cemal kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *