Cemal wordt verrast door Romy omdat hij twee jaar in Utopia woont

Cemal wordt verrast door Romy omdat hij twee jaar in Utopia woont

Cemal woont sinds gisteren twee jaar in Utopia en daarom heeft Romy een verrassing voor hem geregeld. Afgelopen avond roept ze de hele groep bij elkaar om te kijken naar een foto slideshow die ze in elkaar heeft gezet. Cemal, ik heb iets voor je gemaakt, omdat je hier twee jaar bent. Ik ben erg trots op je vertelt Romy terwijl zij de video aanzet. De groep is trots op de twee jaar van Cemal en geeft hem een groot applaus. Samen lachen de bewoners terwijl ze de foto’s bekijken. Vele aah en oeeh’s komen voorbij terwijl Cemal kijkt naar de foto’s. Cemal reageert blij op zijn cadeau en bedankt Romy voor de moeite en dat hij haar vriend mag zijn. De bewoners knuffelen hem en feliciteren hem met deze mooie mijlpaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *