De groep zet René voor het blok met de zoen van hem en José

De groep zet René voor het blok met de zoen van hem en José

José en René hebben met elkaar gezoend tijdens het afscheidsfeestje van Senna. De bewoners denken dat er meer speelt tussen hen maar René heeft dit ontkent. Toch willen Demi en Fay meer duidelijkheid en heeft daarom iets voorbereid. De tweeling roept afgelopen avond dan ook iedereen bij elkaar omdat zij iets willen laten zien aan de groep. Terwijl de beamer klaarstaat begint Fay haar speech. Er is best iets bijzonders gebeurd, we hebben hier René over gesproken maar hij zegt dat hij het niet heeft gedaan. Fay doelt op de zoen tussen de twee en start gelijk de video in waarop te zien is hoe René en José met elkaar zoenen. De groep reageert enthousiast maar René lijkt zich er niet in te mengen. Na veel commotie vanuit de groep belooft hij aan José om vanavond weer met haar te dansen. Hoe zal het aflopen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bep at 12:21

  Te gek om over te schrijven.
  Maar toch begrijpen die domme tweeling niet het leeftyd verschil.
  Daarbij heeft René een kinderwens .
  En José gaat met pensioen over acht jaar .
  Werkelijk hoe leip zijn jullie om dit bericht nog op te willen s hrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *