Demi en Fay willen niet dat René met de gevoelens van José speelt

Demi en Fay willen niet dat René met de gevoelens van José speelt

Romy, Demi en Fay praten over de zoen van José en René. Ze hebben gewoon lopen tongen lacht Demi. De tweeling legt uit dat René eerder op de dag de zoen ontkende tegenover hen. Daarom willen ze René vanavond voor het blok zetten. Demi en Fay hebben de zoen afgelopen avond namelijk gefilmd met hun vlog camera en het plan is dat ze dit filmpje vanavond aan de groep laten zien. De twee willen namelijk niet dat René met de gevoelens van José speelt, want dat vindt ze niet eerlijk. Romy knikt, dit wil ze ook niet maar laat weten dat ze de twee ook niet echt samen ziet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 08:33

    Wat een sneue masr ook gemene meiden is die tweeling toch.
    Last ze zch bezig houden met werkelijk zinnige zaken

    Nu is het maar roddelen, dingen groter maken als ze zijn en medebewoners in een verkeerd daglicht zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *