Demi denkt dat Beau toch nog gevoelens voor Bas heeft

Demi denkt dat Beau toch nog gevoelens voor Bas heeft

Nu Emil Utopia weer heeft verlaten, wil Romy iets bespreken met Demi. Ze merkt op dat Beau een oogje op Emil had. Dat had ik ook al gezien antwoordt Demi. Volgens haar zag Emil Beau ook wel zitten en waren ze een paar keer met elkaar aan het flirten. De twee vinden het dan ook jammer voor Beau dat Emil weer is vertrokken, aangezien ze het een goede match vonden. Maar Demi is ook iets anders opgevallen. Ik weet dat het niet zo is maar ik heb soms het gevoel dat Beau nog gevoelens heeft voor Bas gaat ze verder. Romy kijkt Demi verbaasd aan, hier had ze nog niet aan gedacht. Hoe Beau naar hem kijkt voegt Demi er nog aan toe. Romy denkt niet dat er nog echt gevoelens zijn maar Beau hem toch anders bekijkt omdat hij haar ex is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *