Er ontstaat onenigheid over het zakgeld van Senna, wie heeft er recht op?

Er ontstaat onenigheid over het zakgeld van Senna, wie heeft er recht op?

Senna heeft Utopia verlaten en afgelopen avond dient zich daarom en nieuw probleem aan. Linda wil even een rondje lopen met Mehmet. Ze vertelt aan hem dat ze in een discussie is beland met Demi, Fay en Chipp om het zakgeld en de boodschappen van Senna. Volgens het drietal liet Senna het zakgeld aan Demi achter en de boodschappen aan hen alle drie. Uiteindelijk heeft Linda de drie gelijk gegeven dit omdat ze geen zin had in een discussie. Maar een lange tijd geleden heeft de groep afgesproken dat een vertrekkende bewoner aan het financiën team moet laten weten aan wie hij of zij haar of zijn geld achterlaat en dit is volgens Linda niet gebeurd. Mehmet vertelt dat hij toevallig het met Senna over zijn zakgeld heeft gehad. Met het vervoer op de ouderenavond is iets misgegaan, waardoor Senna dubbel moest betalen. Hij heeft daarom gezegd dat dit van zijn zakgeld betaald kon worden. Dus Senna heeft geen zakgeld meer concludeert Linda. De twee spreken af dat het zakgeld naar deze rekening zal gaan en de boodschappen voor deze keer maar voor de drieling zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hans at 10:48

    Linda is weer met geld bezig Senna is net weg en zij denkt alweer wat ze van zijn zakgeld kan kopen voor de koelkast boven want die moet wel vol zijn .
    Dat mens heeft al zo’n dikke vette kop.
    Wat een naar mens en die harde lach bah!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *